Molls i torrats al Waterworld!

I per fi ha arribat l’excursió més esperada pels nens i nenes! Avui hem anat a fer el guiri al parc aquàtic del Water World. Les ganes dels nanos s’han notat des de bon matí, ja que abans de les 9h ja eren tots aquí! Podríem dir que avui ha estat el dia que els nens i nenes han arribat més puntuals.

Així doncs, a les 9h hem pujat als autocar i hem iniciat rumb cap a Lloret de Mar. Tal i com estava previst, a 1/4 d’11 hem arribat al parc. Abans d’entrar-hi, però, hem esmorzat sota l’ombra d’uns arbres. Acabat l’esmorzar hem entrat al parc aquàtic! Un cop dins hem deixat les bosses, ens hem posat força crema solar i… Cap a baixar els tobogans!

Pel que fa a la distribució dels grups, l’A i B han anat sols tot el dia; el grup C ha anat amb monitor al matí i a la tarda els hem deixat escollir si volien anar sols o acompanyats; i els grups D i E han anat amb monitor matí i tarda.

Esperem que demà els nens i nenes no vinguin massa cremats.

Leave a Reply

%d bloggers like this: