Castellers aquàtics!

Avui hem reprès les competicions de 3×3 habituals. Per una banda, els grups A, B i C han acabat la seva lligueta, que estava composta per 15 equips. La propera setmana començaran una competició nova, on es formaran equips de 6 persones, tot jugant partits de 5c5. I per l’altra banda, els grups D i E han continuat amb els seus partidets. La propera setmana s’espera que siguin els més menuts els qui acabin la seva competició.

Un cop suada la samarreta hem fet camí cap a la Piscina Municipal. Tot i que de bon matí el sol no es veia per enlloc, el dia s’ha aixecat i els nens i nenes han pogut gaudir de l’aigua fresca. Avui cal destacar que els nanos s’han convertit en castellers, aixecant castells de fins a tres pisos. S’ho han passat d’allò més bé!

Recordeu

que demà té lloc la última excursió del casal, i la més esperada: el Waterworld! Recordeu de posar la crema solar a la motxilla.

Leave a Reply

%d bloggers like this: