Expressió i sentiment dins i fora la pista

Avui els nois i noies dels grups 1, 2 i 3 han tingut entrenament especial a càrrec d’en Jordi Ferrer. Aquesta sessió ha estat encarada a realitzar diferents finalitzacions, com ara: entrada a un pas; entrada tres peus; parada de dos temps, revers i tir; bomba “Navarro”; entrada carregant contra el defensor; i parada iugoslava. Aquestes finalitzacions s’han treballat a partir de diverses estacions supervisades pels diferents monitors. Cal dir que primer s’han treballat en situacions de 1c0, llavors s’ha procedit a situacions d’1c1 i, finalment, s’ha dut a terme un partit on l’execució d’alguna d’aquestes finalitzacions suposava un bonus extra.

Pel que fa als grups 4, 5 i 6 han continuat amb les seves sessions de bàsquet, on han treballat 1c1, passar i tallar, defensa, sortida al contraatac, etc.

A la segona part del matí, algunes de les activitats s’han vist modificades, i és que els nens i nenes han dut a terme unes petites composicions sobre el bàsquet en honor a la gran festa dels 50 anys de bàsquet bisbalenc que viurem aquest cap de setmana. Els millors escrits de cada grup seran seleccionats i llegits a la gal·la de divendres.

Juntament amb les fotografies d’avui dimarts, també us pengem les d’ahir.

Si voleu veure més fotos de la trobada de casals d’ahir, podeu consultar aquí

Leave a Reply

%d bloggers like this: