Avui la unió ha fet la força

Avui ha estat dia d’intercanvis. Per una banda, els grans han fet un intercanvi amb els nens i nenes del casal de la Piscina Municipal. I per l’altra, els petits han realitzar una trobada amb els casals de la Piscina Municipal, de l’AE Monells, dels Voltors i amb els nens i nenes de les Escoles Velles.

Pel que fa als grups A i B, la primera part del matí han estat a la piscina. Han començat fent aquagym i han seguit fent diverses estacions a l’aigua, com ara: salts amb suros i xurros, partidet de voley, relleus, circuit de matalassos i buscar objectes sota l’aigua… Totes activitats han estat divertides i refrescants.

Per dur a terme la segona part del matí, els nens i nenes grans d’ambdós casals s’han desplaçat fins al Pavelló Vell. Allà, han dut a terme una imitació del concurs televisiu “Uno para ganar”, on els participants han hagut de superar diferents proves.

Respecte els grups C, D i E, s’han desplaçat al Passeig, on al llarg del matí han realitzat diferents estacions. Cal remarcar l’esperit cooperatiu de totes les proves, que era l’essència de la trobada: la cooperació i unió entre els diferents casals.

Acabades les estacions, han jugat una estona amb els paracaigudes. I ja per donar per acabada la trobada, han dut a terme diferents balls.

Per problemes tècnics avui no podem penjar les fotografies. En breu esperem poder-les publicar.

Leave a Reply

%d bloggers like this: