Gimcana de cucanya amb molta canya!

Després de 4 dies de cansament i activitats diferents, avui hem tots els nens i nenes del casal han tornat a la normalitat. A primera hora els diferents equips han dut a terme les seves respectives sessions de bàsquet, on han treballat la tècnica individual, la sortida al contraatac, la passada i l’ocupació d’espais.

Seguidament han esmorzat. Però avui hem tingut un esmorzar una mica especial, ja que l’Èlia, una de les nenes del grup D, ha dut gelats per tots els nois i noies del casal per celebrar el seu sant. Des del casal la volem felicitar!

Un cop acabats els gelats, hem fet la gimcana de cucanya, on els nens i nenes han acabat d’allò més “nets”! Algunes de les proves que hem dut a terme han estat: top-preguntes relacionades amb el Bisbal Bàsquet on, si s’errava en la resposta, s’esclafava un ou al cap d’un dels membres de l’equip; buscar un sugu en un recipient ple de farina; passar-se un gel de boca en boca, tot jugant al joc del cuc; cobrir un membre de l’equip amb llesques de pa sense utilitzar les mans (cal dir que alguns nois i noies han estat tan originals que ho han fet amb les natges, amb els colzes…); ruixar amb iogurt líquid un dels membres del grup mentre els altres havien de llepar-lo, tot intentant que en caigués la mínima quantitat; jugar al joc del telèfon amb la boca plena de cacao; posar nata a una part del cos i que un company l’hagués de llepar, etc.

Recordeu que el proper dilluns els horaris es modifiquen. Els nois i noies dels grups A i B realitzaran un intercanvi amb els del casal de la Piscina Municipal. Per aquest motiu hauran de ser entre les 8:30h i les 9h a la Piscina Municipal.

Per altra banda, els nens i nenes dels grups C, D i E faran un intercanvi amb els casals dels Voltors, de la Piscina Municipal i del Campus de Futbol de Monells. Aquests cal que siguin al Pavelló Vell a les 8:45h.

Des del grup de monitors també volem aprofitar per desitjar-vos una bona Fira del Circ!

Leave a Reply

%d bloggers like this: