Tot i la calor, no hem perdut l’Esperança.

Per si els nens i nenes no estaven prou cansats, avui ens hem enfilat a les bicicletes per anar a l’Ermita de l’Esperança.

Després d’acordar amb els mes grans que faríem una ruta mes light, ja que estaven rebentats de l’acampada, i que els mitans i petits també estiguéssin disposats a reduir la ruta degut a la calor, a les 9 hem començat a pedalar. Aproximadament, a les 10:30 hem fet una parada per esmorzar. Els més petits han esmorzat a una pineda abans de la Palanca, els mitjans a l’Ermita de Sant Joan i els grans al Molí d’en Frigola. Un cop instal·lats a l’ermita, els nens i nenes han pogut fer les seves cabanyes, explorar el bosc, fer circuits amb bici… al cap de poc, però, ha tocat repartir les tasques per preparar el dinar. Els més grans han fet la carn a la brasa, el grup B ha preparat totes les taules i cadires a on havíem de dinar, els mitjans han fet els pinxos de fruita que hem menjat per postres amb Nutela, el grup D ha xucat el pa amb tomata i el grup E han parat taula. Finalment, hem arribat al pavelló sans i estalvis superant el cançament i la calor acumulada.

Leave a Reply

%d bloggers like this: