Rebentats i a pas de formiga, però hem arribat!

Avui els grans del campus-casal han donat per finalitzats els tres dia d’acampada. Com hem anat explicant en els darrers escrits, al llarg d’aquesta excursió han dut a terme diverses rutes a diferents cales, com ara Cala Pedrosa i Cala del Cau; i una excursió a la platja de Llafranc i al far de Sant Sebastià. Allà han pogut refrescar-se i han realizat activitats varies.

Pel que fa a avui, s’han aixecat i, després de treure’s les lleganyes, han esmorzat i han recollit les tendes i objectes personals. Un cop tot recollit i endreçat, han anat xino-xano cap al Pavelló de Palafrugell, lloc on els pares els esperaven.

Per altra banda, els grups C, D i E han seguit amb el seu horari habitual. La primera part del matí han dut a terme la competició 3×3. Seguidament han esmorzat i llavors han emprès rumb cap a la Piscina Municipal, on han pogut gaudir de l’aigua.

Recordem que demà durem a terme la sortida amb bicicleta a l’Ermita de l’Esperança.

Leave a Reply

%d bloggers like this: