Supervivientes a l’acampada i artistes al pavelló

Avui dimarts, els grups A i B han començat el segon dia d’acampada, aixecant-se a les 9:00 i esmorzant per agafar forces per anar a fer una ruta. Avui aniran en fins a la Platja de Llafranc per fer un torneig de voley i acabar dinant al Far de Sant Sebastià. Després els esperen activitats al pur estil del programa de supervivientes, una estona de relax, un joc de nit i una mica de discoteca per acomiadar-nos de l’acampada.

Mentrestant, la resta de nens han tingut sessions de bàsquet, on els grups 4 i 5 han pogut jugar amb tota la pista, ja que l’any vinent la majoria d’ells els hi tocarà acostumar-s’hi.

Després d’esmorzar i abans de començar les activitats, hem fet un furor de cançons nens contra nenes. Un cop hem parat de cantar per por que plogués han començat les activitats. El grup D i E han començat a dibuixar les lletres de la paraula BISBAL BÀSQUET a tallers, igual que van fer el grup C ahir. El grup C a concursos han fet competicions de transportar objectes a la vegada i una caixa final. Aquest mateix grup i el grup E han fet jocs tradicionals jugant al mocador doble. El grup D també ha fet jocs d’equip on ha jugat a beisbol.

Leave a Reply

%d bloggers like this: