Primer dia d’acampada

Avui els nens i nenes dels grups A i B han començat a caminar en direcció a la platja de Tamariu per, posteriorment, arribar a la Barraca del Far i acampar. La ruta l’han fet sota la direcció de Joan Bassa, Laura Colls, Magali Adarnius, Jordi Pujadas i Christian Vargas. Cal dir que el punt de sortida ha estat des del Pavelló de Palafrugell.

Pel que fa a la resta de nens i nenes del casal, han continuat amb les seves respectives sessions de bàsquet a la primera franja del matí. Tot i així, hi ha hagut una petita modificació, on els grups C i D han entrenat conjuntament i han fet una competició per equips.

A segona franja del matí han fet les diverses activitats. A jocs tradicionals han jugat al mocador doble i a travessar el riu; a esports d’equip han jugat a beisbol; a concursos han realitzat una competició de triples i un circuit d’habilitats; i a tallers han començat una nova activitat, on han dibuixat les lletres que componen el nom de BISBAL BÀSQUET en un cartró per, en les properes setmanes, decorar-les i penjar-les.

Per problemes tècnics avui no podem penjar les fotos de l’acampada. Disculpeu les molèsties.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: