Avui també hem mullat

Segona setmana finalitzada! Que en passen de ràpid els dies!

La primera part del matí cada grup ha continuat amb les seves respectives sessions de bàsquet. Cal dir que, després del cansament de la sortida amb bicicleta d’ahir, els entrenaments han estat més light.

Un cop ben esmorzats, i com que en Tomàs Molina va dir que hi havia possibilitats que tornés l’onada de calor, hem fet la gimcana d’aigua. La millor manera per combatre la calor! L’activitat constava de vuit proves diferents on els nens i nenes es remullaven de dalt a baix. Algunes de les proves eres: convertir-se en tot un cambrer experimentat i transportat el màxim nombre de gots d’aigua; ballar la cançó de “el Limbo” tot passant per sota la mànega; transportar globus d’aigua per parelles utilitzant només les mans; afinar la punteria i aconseguir tombar un got ple d’aigua que un company tenia sobre el cap… Superades totes les proves, hem fet una macro-guerra d’aigua a la pista del Mas Clarà.

Recordem que dilluns els grans se’n van d’acampada i ens trobem a les 9h al Pavelló de Palafrugell.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: