Amb un mapa a la mà, perduts i orientats sense rebentar!

Avui tots els nens i nenes han agafat la bicicleta, el casc i l’empenta per fer una sortida per posar en joc la orientació, ja que el destí era desconegut per ells. D’aquesta manera, eren ells mateixos qui, superant diverses proves i obtenint diferents mapes, esbrinaven quina era la direcció correcta. Cal dir que hem fet quatre rutes diferents d’acord amb l’edat dels nens i nenes. La ruta dels més valents anava des de Vulpellac a Peratallada, passant per Torrent i Sant Feliu de Boada. Per altra banda, la dels més menuts anava des de La Bisbal a Peratallada, passant per Canapost.

Cap a les dues, els quatre grups ja havien arribat al destí final: Peratallada. Llavors hem dinat i hem tingut una estona de temps lliure per jugar i refrescar-nos per tornar a agafar forces pel camí de tornada.

Cal dir que la tornada ha sigut un èxit, ja que els nens i nenes (independentment de l’edat) s’han esperat i respectat en tot moment.

Com a aspecte a destacar, volem remarcar que aquest any el cotxe escombra no ha tingut gaire feina jeje

Leave a Reply

%d bloggers like this: