Avui, tot ha anat sobre rodes!

Avui els grups dels nens i nenes grans (grups 1, 2 i 3) han dut a terme un entrenament específic a càrrec de l’Eva Bassó. L’Eva ha enfocat la sessió al treball de la tècnica individual, centrant-se en el bot i en les finalitzacions. Primerament s’han fet dos jocs d’escalfament on es potenciava el bot dels jugadors. Seguidament s’han realitzat uns exercicis més concrets sobre aquest contingut, utilitzat material divers com ara pilotes de tennis, piques i frisbees. Treballat el bot, s’han realitzat diferents estacions per treballar algunes finalitzacions: parar i creuar, aro passat, parada d’un temps i revers i entrada a un pas.
Pel que fa als altres grups, han continuat amb les seves sessions de bàsquet amb els seus respectius monitors.

Després d’esmorzar s’han fet les activitats. El grup B ha seguit els passos dels seus companys del grup A i s’han convertit en petits cuiners tot formant part de la simulació del programa Master Cheff, on han hagut de fet una truita de patates que, posteriorment, ha estat valorada per un prestigiós jurat. Mentrestant, els nois i noies del grup A han tingut una sessió dirigida de bàsquet amb cadira de rodes a càrrec del Grup Mifas. Primer de tot en Joan, un dels membres de Mifas, els ha fet una xerrada introductòria. Llavors han experimentat la sensació de jugar a bàsquet amb cadires de rodes fent un circuit d’habilitats i un partit. A la segona franja, aquesta mateixa activitat l’han dut a terme els nens i nenes del grup B.

Pel que fa a la resta d’activitats, els grups C, D i E han fet jocs tradicionals (pitxi, tot s’hi val, joc dels animals i minut.), esports d’equip (rugby touch i futbol flag), concursos (two ball i la caixa) i tallers (on han acabat el quadre decoratiu).

Demà continuarem amb la competició 3×3 que vam iniciar la setmana anterior. I després combatrem la calor dels darrers dies anant a la piscina. Recordeu que els heu de recollir entre les 13h i les 13:30h a la Piscina Municipal.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: