Primera edició de #BasquetCheff15 al Local Social

Arranquem la segona setmana amb unes sessions de bàsquet on ja hi ha més feeling entre els monitors i els nanos. Els més grans han treballat 2c2 i passada, d’altres han seguit insistint amb la tècnica individual i buscant solucions per generar a partir de l’1c1.

Un cop hem esmorzat a l’ombra, les activitats han començat a desenvolupar-se amb tranquil·litat. Els nens i nenes del grup A, que feien activitats futuristes, han inaugurat la primera edició de Master Cheff on s’ha intentat simular el famós programa d’Antena3 on, sota la supervisió de tres cheff de màxim reconeixement mundial, han hagut de cuinar una truita de patates i emplatar-la amb 40 minuts. A algun grup se l’hi han fet curts però ho han aconseguit fer a últim segon.

A esports d’equip s’ha fet rugby touch i futbol flag, un esport on els nens han hagut d’aprendre les normes. A jocs tradicionals han jugat al pitxi, al tot s’hi val, al joc dels animals i al minut. A concursos s’ha fet two ball i la caixa. I a tallers els grups dels nens i nenes més petits han acabat els quadres decoratius que van començar la setmana passada.

Demà els més grans tindran entrenament especial amb l’Eva Bassó i alguna sorpresa més!

Leave a Reply

%d bloggers like this: