Selfies a plaça

El temps passa volant en un obrir i tancar d’ulls ja ha transcorregut la primera setmana!

Després de l’excursió i la calor del dia anterior, tots els nens, nenes i alguna gambeta han començat fent les seves respectives sessions de bàsquet.

Tot seguit hem esmorzat i ens hem dirigit a la Plaça de l’Església per començar la primera gimcana del casal: la selfiegimcana! Abans, però, hem distribuït els nens i nenes en diferents grups responsabilitzats pels diferents monitors. La gimcana consistia en fer diferents fotografies i vídeos prèviament establertes on cada prova tenia una puntuació diferent en funció del grau de dificultat. Alguns exemples són: selfie fent un ou ferrat, selfie amb un colom, selfie amb una fruita exòtica, selfie amb una gamba, vídeo amb algú cantant la cançó de “El Taxi”, vídeo preguntant a tres persones a quina categoria ha ascendit el primer equip masculí…

Un cop acabada l’activitat tots junts hem tornat cap al pavelló on els nens i nenes s’han dutxat i han marxat cap a casa seva donant la primera setmana de casal per finalitzada.

Una resposta a «Selfies a plaça»

  1. Avatar de vmuriana@labisbal.cat
    vmuriana@labisbal.cat

    Enviado desde mi BlackBerry® de Vodafone

Leave a Reply

%d bloggers like this: