El caloret de Platja Castell!

Penúltim dia d’aquesta primera setmana. I què millor que anar a la platja? El caloret d’avui ha estat el millor aliat de l’aigua fresca de mar.

Arribats a la platja de Castell, els nens i nenes dels grups A i B han anat caminant fins a La Fosca. Un cop allà, han fet la primera banyada del dia. Mentrestant, els dels grups C, D i E han fet diferents estacions de rugbi, voleibol, jocs amb raquetes de tennis i jocs amb frisbee. Tot això combinat amb diverses remullades al mar.

Mitja hora abans de dinar, i quan els nens i nenes ja havien tornat de l’excursió, han tingut una estona lliure per banyar-se i jugar. Transcorreguda aquesta mitja hora, hem anat a dinar a l’ombra de l’alzinar que hi ha a l’entrada de la platja.

Finalment hem tornat a remullar-nos i a fer concursos de castells de sorra i partidets de voleibol. I per acabar, el nostre ja tradicional ball del “King kong”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: