Xip-xap!

Els dies van passant i ja estem a l’equador de la primera setmana!

Durant la primera hora i mitja hem distribuït equips i hem començat la lligueta de 2×2 i 3×3. Pel que fa a la lliga dels més petits (grups D i E) han fet 2×2, per tal que poguessin ser més partíceps del joc; i han sorgit noms tan originals com: Tikis Mikis, Gargamel, Chicago Bulls Jr, etc. Respecte els grups dels més grans (grups A, B i C), ja han fet lligueta 3×3 on hi podem trobar noms com: Rebenta castanyes, I don’t know, Pegea, Els catalans…

Transcorreguda aquesta primera part del dia i un cop feta la suada, els nens i nenes han esmorzat i s’han dirigit xino xano cap a la Piscina Municipal. Cal dir que aquesta segona part del dia era una de les més esperades aquesta setmana; i més amb la forta onada de calor que estem tenint.

Arribats a la piscina, els nens i nenes han pogut gaudir de l’aigua fresqueta. Han tingut temps de relaxar-se, de jugar amb pilotes dins l’aigua, de fer concursos de diferents salts… Fins i tot de fer un remolí a la piscina petita!

Però tot i així no hem tingut prou aigua i demà anirem a la platja de Castell! Recordeu de portar crema solar, gorra i molta aigua per beure!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: