Calor, calor, quina calor que fa… demà ens haurem d’anar a banyar!

Segon dia del Campus-Casal amb més ganes, més bàsquet, més activitats i… Més calor!

Durant la primera franja els diferents grups han fet les seves respectives sessions de bàsquet. Domini, tir, finalitzacions, ocupació d’espais… Són alguns dels conceptes que han treballat els nostres nens i nenes. Cal comentar, que avui per motius varis no s’ha pogut dur a terme l’entrenament especial amb els grups 1, 2 i 3. La propera setmana aquests els nens i nenes podran gaudir del primer entrenament especial a càrrec de l’Eva Bassó.

Un cop hem tornat a agafar forces  amb l’esmorzar, ha tocat continuar amb les diverses activitats de jocs tradicionals  pels grups A, C i E han jugat a desfer el nus, el boti-boti  i el rellotge ; esports d’equip pels grups B i D han fet colpball i futbol; concursos pels grups A i C han fet circuit d’habilitats; tallers pels grups D i E han començat a dissenyar uns quadres per penjar a la cova; i activitats futuristes pel grup B hem anat a jugar amb el Kahoot al local.

Recordem que demà toca piscina i que haureu de recollir els nens i nenes a la Piscina Municipal entre les 13:00h i les 13:30h.

Degut a la forta onada de calor hem repartit el paper informant el següent, si ho vols llegir clica aquí.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: