Preparats, llestos, JA!

Tal i com ja portem 14 anys fent per aquetes dates, avui hem tornat a donar el tret de sortida al XIVè Campus-Casal. Enguany tenim un total de 76 nens i nenes, on els monitors i monitores faran que passin un mes de juliol  totalment INOBLIDABLE!

Després de fer la xerrada inicial, hem començat amb les sessions de bàsquet, que han sigut una primera presa de contacte entre els jugadors i els monitors. Tot i beure aigua molt sovint per tal de combatre la calor, hem fet la primera suada tot practicant bàsquet.

Seguidament, després d’esmorzar, hem començat les diverses activitats. Aquest any els nens i nenes grans podràn gaudir, com a novetat, de les activitats futuristes. Per dur a terme aquesta activitat el grup A s’ha desplaçat al local i ha interactuat amb els mòbils i la tele (a través de la plataforma Kahoot) per intentar guanyar dos concursos (un relacionat amb el bàsquet a La Bisbal en honor als 50 anys que es celebren aquest any i un altre sobre els Minions).

Mentrestant, la resta de grups han fet esports d’equip, jocs tradicionals, concursos i tallers.
Pel que fa als esports d’equip, els grups A, C i E han jugat a copball, a kronom, al cementiri i al tresor. Els grups B I D han fet jocs tradicionals, on han jugat a matar, al patintero, al boti-boti, a desfer el nus, al rellotge i a l’assasí. Respecte els concursos, els nens i nenes dels grups B, D i E han fet concurs de tir i circuits d’agilitat individuals i en equip. I finalment el grup C han fet tallers, on han dissenyat i han començat a confeccionar i pintar quadres per decorar el nostre magatzem.

Demà més i millor!

Leave a Reply

%d bloggers like this: