EL 24 i 25 de JULIOL VIUREM ELS ACTES CENTRALS DEL 50è ANIVERSARI

Us informem que els actes de Celebració dels 50 anys de Bàsquet a la Bisbal, es portaran a terme, finalment, el 24 i 25 de juliol de 2015.

Aquests actes volen ser un punt de retrobada de les diferents generacions de jugadors i jugadores que han jugat a bàsquet a la nostra ciutat. Creiem que els veritables protagonistes d’aquests actes han de ser les anècdotes i records que esperem que compartiu amb tots nosaltres.

Així doncs centralitzarem la gran majoria d’actes d’aquest aniversari tant especial aquest cap de setmana de juliol. Dos grans moments seran els que ens han de permetre a tots retrobar-nos i reviure tot allò que el bàsquet ha significat a les nostres vides.

DIVENDRES 24 de juliol, 21:15h a la Plaça del Castell. Acte institucional de la celebració dels 50 anys. Reconeixement als fundadors, resseguiment històric d’aquests 50 anys, parlaments representatiu, recull d’imatges piscolabis-sopar a peu dret, foto de família de tots els jugadors i jugadores i sorpresa.

DISSABTE 25 de juliol, a partir de les 16:00h als Pavellons (Vell i Firal). Partit dels històrics (per generacions i grups d’equips) al llarg de la tarda, acte d’homenatge a Ramon Soler Torron, Retorn dels primers jugadors bisbalencs vestits de curt, sopar popular i festa.

A partir de la setmana que ve a la web del club:http://labisbalemporda.com/ hi anireu trobant tota la informació més detallada de cadascun dels actes, la fòrmula de petició i recollida de tiquets,…
Esperem que en feu la màxima difusió possible a tots els vostres companys de quinta i d’equip de la vostra època.

Moltes gràcies!!!

 

Screenshot 2015-02-02 at 14.09.47

Leave a Reply

%d bloggers like this: