ROGER OLIVA TANCA LA PLANTILLA DEL SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET

EL PÍVOT FIGUERENC COMPLETA UN EQUIP COMPENSAT PER AFRONTAR EL SALT A COPA CATALUNYA

Roger Oliva jugant amb l'ADEPAF
Roger Oliva jugant amb l’ADEPAF

Roger Oliva serà nou jugador del Sol Gironès Bisbal Bàsquet  la temporada que ve. Oliva, un interior de 2,01 m ha militat aquesta temporada al CB Salt de lliga EBA. Anteriorment havia jugat al seu club d’origen, l’ADEPAF Figueres, tant a Copa Catalunya com a 1a Catalana.

Oliva tornarà a coincidir amb el base, també figuerenc, Marc Macau que es va sumar al projecte bisbalenc la temporada passada. Amb aquesta incorporació els bisbalencs donen per tancada la plantilla del 1r equip.

El tècnic bisbalenc, Lluís Feliu valora el fitxatge: “Amb els seus centímetres i la seva capacitat anotadora, és la peça que ens faltava per completar la plantilla a dins i a fora per afrontar amb garanties aquest gran repte que ens espera“.

Els bisbalencs, haguent tancat ja la plantilla podran marxar de vacances més que tranquils i esperant ja amb la màxima il·lusió la temporada del retorn a la Regal Copa Catalunya just l’any que el club celebra els 50 anys de bàsquet a la Bisbal.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: