GUILLEM SERRA I EDUARD MONTIEL, DOS FITXATGES DE LUXE PER AL SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 15-16

AMB AQUESTS FITXATGES EL BISBAL BÀSQUET AFRONTA AMB MÉS IL·LUSIÓ QUE MAI EL RETORN A COPA CATALUNYA 10 ANYS DESPRÉS

Guillem Serra i Eduard Montiel
Guillem Serra i Eduard Montiel

Guillem Serra i Eduard Montiel s’uneixen al projecte del Sol Gironès Bisbal Bàsquet de cares a una il·lusionant propera temporada, on militarà a Regal Copa Catalunya.

L’equip del tècnic bisbalenc Lluís Feliu, que seguirà una temporada més al timó del primer equip del club, es reforça amb dues peces estel·lars; amb els clars objectius de seguir fent gaudir els afeccionats que omplen el Pavelló Vell de la Bisbal i d’intentar aconseguir el repte de mantenir-se a una categoria tant exigent.

Els dos jugadors, provinents del CB Quart de Lliga EBA, es fusionaran en un equip ja plegat de talent, que porta per bandera l’excel·lent ambient de vestidor, la qual cosa també es veurà reforçada amb la incorporació de Serra i Montiel que coallen a la perfecció amb el perfil humà de la plantilla.

El primer equip del Sol Gironès Bisbal Bàsquet no tanca les portes a una tercera incorporació. Aquesta sí que tancaria definitivament la plantilla de cares a la propera temporada.

Un any més, la presentació de la plantilla de l’equip bisbalenc tornarà a ser en el Partit Internacional de Festa Major on els empordanesos es tornaran a enfrontar a un equip de la NCAA dels EEUU.

ALBERT JORDÀ INCORPORACIÓ AMB FITXA DEL 2n EQUIP

El palamosí Albert Jordà, provinent del CE Palamós, s’incorporarà també al CE Bisbal Bàsquet. Jordà tindrà fitxa del 2n equip però gaudirà de la recepta bisbalenca dels últims anys, on els jugadors del 2n equip participen de forma habitual amb el primer equip i garanteixen extrema competència en totes les posicions de joc.

La intenció dels tècnics bisbalencs és fer un altre fitxatge també, en el 2n equip, que tindran, de moment, la única baixa d’Ignasi Sabater, que no podrà compaginar el bàsquet amb la nova responsabilitat de ser el nou alcalde de Verges.

Una resposta a «GUILLEM SERRA I EDUARD MONTIEL, DOS FITXATGES DE LUXE PER AL SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 15-16»

  1. Usually neglected, but often advised by
    us is the USDA Surefire Financing.

Leave a Reply

%d bloggers like this: