XVa DIADA DE BÀSQUET BASE RAMON SOLER

La Diada adopta el nom de “Diada Ramon Soler” en honor a qui va crear l’escola esportiva del Bisbal Bàsquet

La Diada s’enmarca dins la Cloenda del Bàsquet Comarcal que organitza el Consell Esportiu del Baix Empordà

Cartell DIada (3)

Aquest proper diumenge 31, en jornada matinal, la Bisbal tornarà a bullir amb l’alegria dels més petits, mostrant l’aprenentatge de les seves habilitats que han millorat al llarg de la temporada.

Amb 9 pistes simultànies, els nens d’Escoleta a Aleví, participaran en la Cloenda del Bàsquet Comarcal, que organitza el Consell Esportiu del Baix Empordà. De mini a Infantil, equips de tota la província i també el Mini “A” del CB Igualada ompliran de bots, cistelles i somriures una jornada festiva que ja arriba a la 15a edició.

La jornada es desenvoluparà de les 9:00 a les 13:30h, on el Consell Esportiu farà entrega als equips participants en les seves competicions dels detalls per a jugadors i equips.

Des del club s’ha decidit que la Diada adoptés el nom de “Diada Ramon Soler”, en honor a un dels artífexs de la creació de l’escola esportiva del CE Bisbal Bàsquet. Aquest va ser un factor clau i l’impuls determinant per aconseguir l’espectacular creixement del nostre club en els últims anys.

11 són els equips de base del Bisbal Bàsquet que tenen menys de 14 anys, la qual cosa fa preveure un futur molt il·lusionant. Les escoletes del Joan de Margarit – Cor de Maria i les del Mas Clarà, els equips benjamins del Joan de Margarit i el del Mas Clarà, els 3 equips mini (2 dels quals femenins), l’equip Pre-infantilmasculí i l’Infantil femení, seran els amfitrions d’aquesta gran jornada del bàsquet base.

 

FESTA DE L’ESCUMA COM A NOVETAT

Enguany una festa de l’escuma per tots els nens i nens serà la gran novetat. La festa de l’escuma substituïrà els castells inflables que hi havia a l’Avinguda Mas Clarà.

Viu la jornada festiva del club, un acte ja històric que ha aconseguit arrelar-se en la intensa agenda d’activitats de la Capital del Baix Empordà.

Leave a Reply

%d bloggers like this: