PARES I MARES DEL BISBAL BÀSQUET CONVIDEN A L’AJUNTAMENT A UNA REUNIÓ PER TRACTAR LA PROBLEMÀTICA DEL PAVELLÓ FIRAL

LES FAMÍLIES VOLEN ACLARIR ELS PROBLEMES TÈCNICS DEL TERRA QUE PROVOCA CONTÍNUES RELLISCADES I CAIGUDES ALS JUGADORS, AIXÍ COM ACORDAR SOLUCIONS DEFINITIVES A LA PROBLEMÀTICA.

Els pares i mares del CE Bisbal Bàsquet, reunits ahir amb els representants del club, demanen aquesta reunió amb diferents representants municipals, tant tècnics responsables del projecte de la pista, com polítics de les diferents àrees, abans de dur a terme qualsevol altra acció.

Imatge d'ahir del terra del pavelló
Imatge d’ahir del terra del pavelló

 

El club, atenent les seves demandes ha entrat avui al migdia una instància demanat la presència dels tècnics en aquesta reunió, així com convidant a l’alcaldessa, la regidora d’esports, al regidor d’Urbanisme i a la resta de regidors, tant de l’equip de govern com de l’oposició, perquè hi puguin participar.

PODEU CONSULTAR LA INSTÀNCIA COMPLETA CLICANT AQUÍ

Les famílies van acordar convidar a participar en aquesta propera reunió a la resta d’usuaris d’aquest espai esportiu, escola i AMPA del CEIP Mas Clarà, escoleta de l’Atlètic Bisbalenc, Club Futbol Sala de la Bisbal, i als diferents mitjans de comunicació que cobreixen la informació local.

Degut a la preocupació evident, els pares i mares creuen que les decisions a prendre no es poden demorar, ja que estem parlant de temes que afecten la seguretat de nens i nenes i el risc constant de lesió demanen que aquesta reunió sigui convocada amb la màxima celeritat possible. S’acorda convocar­la per al proper dimarts 28 d’abril de les 20:15h. Com que el proper Ple de la Corporació Municipal serà precisament aquest mateix dia, i impossibilitaria la presència a la reunió dels regidors i regidores, entenem que el millor és posar-­la a dimecres 29 d’abril. Per la qual cosa aquesta reunió es convoca per dimecres 29 d’abril, a les 20:15 h, al mateix Pavelló Firal.

Aquesta reunió ha de constar de 4 parts:

1. Visualització d’un fragment d’entrenament per comprovar, en viu, la problemàtica.

2. Explicació dels tècnics responsables del projecte

3. Explicació de les mesures preses

4. Propostes de solució a la problemàtica

Des del club demanem a totes les famílies la  presència en aquesta reunió per fer front comú i poder trobar una solució definitiva que afecta a la pràctica esportiva dels nostres jugadors i jugadores.

Moment de la trobada d'ahir entre pares i mares del club.
Moment de la trobada d’ahir entre pares i mares del club.

Leave a Reply

%d bloggers like this: