Èxit de la 2a jornada Mou-te amb el femení!

Vist l’èxit i la gran rebuda per part de les jugadores de la 1a jornada Mou-te amb el femení, aquest any s’ha volgut continuar amb aquest acte. D’aquesta manera, dimecres al matí va tenir lloc la 2a jornada de bàsquet femení del CE Bisbal Bàsquet, promogut per les ex-jugadores del Sénior Femení.

Cal destacar el gran nombre de participants, amb un total de 45 jugadores (de les categories benjamí a cadet).

Al llarg de l’acte les jugadores assistents van realitzar diverses activitats. La primera part del matí van disputar partidets de 3×3. Transcorreguda la primera hora i mitja van esmorzar, i llavors van dur a terme una gimcana amb diferents proves. Durant el transcurs de tots aquests exercicis, que anaven encaminats a assolir l’objectiu de la trobada que era promocionar l’esport femení bisbalenc i unir la secció femenina de la Bisbal, les nenes, grans i petites, es van conèixer i van treballar conjuntament.

Des del grup d’organització volem donar les gràcies a les jugadores que han assistit a aquesta segona jornada, i esperem que s’hagi gaudit de la trobada.

A continuació podeu trobar un recull de fotografies.

Leave a Reply

%d bloggers like this: