Segon dia del Campus de Tecnificació de Setmana Santa

Avui ha tingut lloc el segon dia del Campus de Tecnificació de Setmana Santa. Aquesta vegada ha estat el torn dels jugadors i jugadores de categoria Cadet.

El format de l’acte ha estat el mateix que el del dia anterior. Una primera part dirigida per l’entrenador del Sénior A del Bisbal Bàsquet, Lluís Feliu. Durant aquests minuts els assistents han treballat diferents situacions d’1×1, fent incís en l’1×1 per generar joc i alliberar a companys. Un cop acabada aquesta primera part s’ha fet una pausa per esmorzar.

En la segona franja d’entrenament, mitjançant situacions de 3×3, s’ha treballat l’ocupació d’espais i el moviment dels jugadors sense pilota quan hi ha una penetració.

Amb aquests dos dies hem donat per finalitzat el primer campus de tecnificació de Setmana Santa. Tot i així l’activitat basquetbolística no s’atura, i demà tindrà lloc la II edició del Mou-te amb el femení, on s’espera la participació d’una cincuantena de jugadores del club.

Leave a Reply

%d bloggers like this: