Primer dia del Campus de Tecnificació de Setmana Santa

Avui ha començat el Campus de Tecnificació de Setmana Santa. Aquest primer dia ha anat destinat als jugadors i jugadores de categories pre-infantil i infantil del club. La sessió ha constat de dues parts. La primera, de 9:30 a 11:00 ha estat dirigida per l’entrenadora Eva Bassó, que s’ha centrat en la pràctica de la tècnica individual, més concretament en diferents finalitzacions de cara a cistella. A part de l’Eva, els nois i noies també han comptat amb els feedbacks constants de Marc Nieto, jugador del Sénior A. A les 11 ha estat el moment de fer una pausa de mitja hora per esmorzar.

A les 11:30 s’han reprès els entrenaments. En aquesta segona part s’han entrenat situacions de 3×3 fent incís en els moviments dels jugadors sense pilota. A la 13h, per finalitzar la jornada s’ha fet un KO amb tots els jugadors i jugadores.

Demà és el segon dia del Campus, serà el torn dels i les cadets del club.

image image image image image image image image image image image image

Leave a Reply

%d bloggers like this: