EL NORDAMERICÀ ANGELO CHOOL REFORÇARÀ EL SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET DURANT EL 2015

EL NOU JUGADOR BISBALENC DEBUTARÀ AL MEMORIAL JORDI SABATER DEL PROPER 3 DE GENER

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet emula així equips de 1a Catalana com el CB Cellera i UER Pineda, plagat d’americans a les seves files.

Lluís Feliu i la pròpia plantilla feia temps que reclamaven un reforç d’aquesta categoria per poder competir en una categoria tant física com la 1a Catalana.

El jugador americà, provinent de la NCAA, serà presentat el dia 1 de gener a la Quina que celebra cada any el club bisbalenc, al Pavelló Firal de la Bisbal.

Feliu destacava que “feia temps que buscàvem un reforç d’aquest nivell. He parlat amb ell i està molt il·lusionant. És potent i ens ajudarà molt en el nostre estil de joc “run and gun”. Sap quin serà el seu rol, volem un recanvi de nivell per quan Nieto està desencertat”.

A més, el jugador americà ha acceptat la clàusula que l’obliga a disputar tots els partits del Sénior B, que aspira a pujar a 2a Catalana.

Chool, de 22 anys debutarà el proper 3 de gener davant el CB Quart en la semifinal del Memorial Jordi Sabaater que organitza el CE Bisbal Bàsquet.

El jugador entusiasmat de jugar pels afeccionats bisbalencs ja té ganes de debutar a la Bisbal i ha declarat que el que més il·lusió li faria és poder ballar amb la txaranga del club i poder celebrar algun títol al PIM POM.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: