Segona reunió de la comissió

 

Dimecres passat va tenir lloc la segona reunió entre membres de la comissió del C.E. Bisbal Bàsquet i representants de l’Ajuntament. Per part de l’Ajuntament hi van assistir els regidors Sr. Òscar Aparicio, la Sra. Eva Bassó i com a cap de l’àrea d’esports la Sra. Nuri Martín.

Els membres de la comissió destaquen l’ambient positiu de la reunió, on es van sentir molt escoltats per part de l’Ajuntament en el moment de fer les seves demandes. Fruit d’això, es comencen a aconseguir els primers acords per millorar les instal.lacions per a la realització de la pràctica esportiva.

El primer acord a què es va arribar va ser el de l’aplicació d’un líquid de prova al nou terra de linòlium del pavelló Firal. Aquest líquid tindria l’objectiu de millorar l’adherència del terra i fer que no rellisqui tant. L’elevat grau de lliscament del nou terra del pavelló Firal és una de les principals preocupacions de la comissió, ja que provoca caigudes constants i condiciona molt tant la pràctica esportiva dels nostres jugadors com la preparació dels entrenaments per part dels entrenadors.

A banda d’aquest primer aspecte, els representants de l’Ajuntament van informar als membres dels comissió que hi ha una partida destinada a la millora de diversos aspectes per tal de garantir la màxima seguretat en la pràctica esportiva. Alguns exemples són la col.locació de protectors a les parets sota cistella del poliesportiu municipal, així com la protecció de les porteries dels dos pavellons. Està previst que aquestes millores es facin efectives abans d’acabar l’any.

Leave a Reply

%d bloggers like this: