Creació d’una comissió de club

 

Amb aquestes línies, el C. E. Bisbal Bàsquet anuncia la creació  d’una comissió de club per portar les relacions amb l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. La comissió està formada per pares i mares dels jugadors del club, entrenadors i jugadors veterans. D’aquesta manera es pretén donar representació a totes les persones que formen la nostra entitat.

L’objectiu de la comissió no és altre que portar aire fresc en les relacions amb l’Ajuntament que ens els últims mesos s’havien tornat força tenses. Així es pretenen construir ponts de diàleg per fer les demandes que necessita el club per funcionar dia a dia.

La primera trobada de la comissió amb representants de l’Ajuntament va ser el passat dimarts dia 25 de novembre. La reunió va servir per presentar les cares noves, com a punt de partida per a futures trobades i per comentar les primeres demandes. Els membres assistents a la reunió la valoren de forma positiva. La propera reunió està fixada pel dimecres 3 de desembre en la qual es buscarà arribar a uns primers acords.

El C. E. Bisbal Bàsquet anirà informant dels passos i evolució que segueixi aquesta comissió.

Leave a Reply

%d bloggers like this: