A MERCÈ DEL RIVAL

CÀMPING BIANYA CB ROSER 76 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 62

Una fluixa arrencada  obliga als bisbalencs a anar a remolc tot el partit

CÀMPING BIANYA CB ROSER: Roure (10), Assalit (12), Díaz (2), Estorach (8) i Gavaldà (5) – cinc inicial – (tubert (8), Muntaner (2), López (13), Palmer (2), Frutos (6), Mitjana (8) i Huertas (0).

Triples: 8. 2 Frutos, 1 Tubert, 1 Assalit, 1 López, 1 Mitjana, 1 Roure i 1 Gavaldà.

Tirs lliures: 10/18

Faltes: 22. Cap eliminat.

 

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET:  Macau (3), Vilà (12), Mitjà (10), Dídac (2) i Eudald (1) – cinc inicial – Castillo (4), Miralles (10), Soler (0), Frau (2), Ramírez (2), Nieto (10) i Sansabrià (5).

Triples: 4. 2 Miralles, 1 Vilà i 1 Nieto.

Tirs lliures: 26/34

Faltes: 22 faltes. Cap eliminat

Parcials: 27-16 // 28-25 // 10-8 // 11-13

Una mala sortida dels bisbalencs va ser aprofitada pels locals que en un parcial de 24 a 10 en 7 minuts obria un forat al marcador que obligaria als empordanesos a anar tot el partit a remolc. L’entrada de Jordi Miralles, més encertat que els seus companys, activava l’equip que començava a mostrar els primers símptomes de recuperació. Els bisbalencs retallaven fins al 27-23, però de nou un parcial de 13-2 fulminava als bisbalencs. L’intercanvi de cistelles en aquest tram de 2n quart era constant, però no es podien retallar les distàncies. Al descans, la sagnia de 55 punts encaixats eren una autèntica llosa.

A la represa, una gran defensa, amb un canvi defensiu que bloquejava al Roser, permetia recuperar la seguretat i la solvència. Tot i això, el desencert en atac no permetia retallar les distàncies, 65 a 49 al final del 3r quart.

Els homes de refresc seguien molt més actius i concentrats en defensa i a l’inici de 4t quart un parcial de 3-10 donava ales als empordanesos, que ho intentarien una vegada més, ara ja amb més cor que cap, ja que les pèrdues de pilotes fruit de la precipitació tornaven a donar cistelles relativament fàcils als locals que sentenciaven el partit.

La gran defensa de la segona part, permetia però recuperar la solvència de l’equip, tot i que el desencert en atac no acompanyava als visitants.

IMG_4038 IMG_3501

 

DIUMENGE A LES 18:00H ARRIBA EL PRIMER DERBI

Els bisbalencs miraran de refer-se d’aquesta 1a derrota el proper cap de setmana. La primera oportunitat la tindran diumenge que ve, a les 18:00h, al Pavelló Vell de La Bisbal en el primer derbi de la temporada. Els bisbalencs rebran el CB Sant Narcís, que provenen de Copa Catalunya.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: