RECORDA EL MEU NOM: XEVISAJA

EL CE BISBAL BÀSQUET I http://www.xevisaja.com ESTRENEN COL·LABORACIÓ PER A DUR A TERME LA PREPARACIÓ FÍSICA, L’ASSESSORAMENT I FORMACIÓ DELS ENTRENADORS I MONITORS

Posar-los en forma!

Aquest és el meu objectiu. El meu nom és Xevi Salvador Jaumà, graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Després de col·laborar la temporada passada amb el Bisbal Bàsquet, fent tasques d’entrenador al Cor de Maria, aquest any hem arribat a un acord perquè els jugadors sèniors i Sots-25 del club puguin utilitzar les instal·lacions del centre que he obert a la Bisbal.
La finalitat de la meva feina és mantenir l’estat òptim de forma del jugadors, així com elaborar programes d’entrenament per prevenir lesions esportives. A més, també realitzaré xerrades formatives per a tots els entrenadors de l’entitat.
La relació entre el centre http://www.xevisaja.com i el Bisbal Bàsquet no acaba aquí, ja que els socis del club tenen un 10% de descompte amb els serveis que ofereixo.

 

Serveis

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: