UN PÓKER D’ASOS

EL SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET ES REFORÇA AMB LES INCORPORACIONS D’ARNAU FRAU, CARLES RAMÍREZ, EDU VILÀ I MARC MACAU

Després de tancar amb èxit i alegria les renovacions d’Ignasi Sabater, Marc Nieto i Jordi Miralles com a jugadors i la del tècnic bisbalenc, Lluís Feliu, el club bisbalenc tanca la plantilla amb aquestes quatre incorporacions i una única baixa, la de l’excel·lent jugador i millor perrsona, Àlex Castelló, que torna després de 4 anys magníics a la Bisbal, al CE Palamós.

 

ARNAU FRAU: (28/07/1985, 2,02 m) Prové del FD Cassanenc i també havia militat les últimes temporades al CB Quart “B”. L’Arnau reforça la pintura bisbalenca amb el clar objectiu de Feliu de controlar el rebot i poder sortir amb seguretat a un contraatac que ha de ser l’ADN del 1r equip bisbalenc. L’Arnau ja mostra una ràpida adaptació al grup bisbalenc.

 

Frau

CARLES RAMÍREZ: (16/02/1978) El veterà jugador bisbalenc, que l’última temporada va militar al CB Manlleu de 2a Catalana, torna per motius personals a terres baixempordaneses, i ha escollit el club que el va formar com a jugador per reviure èpoques glorioses del bàsquet bisbalenc. Ramírez ja havia format part de la plantilla històrica que va conduir el CE Bisbal Bàsquet a Copa Catalunya.

Carles Ramírez amb el trofeu de Campió de triples de les 24 Hores
Carles Ramírez amb el trofeu de Campió de triples de les 24 Hores

EDU VILÀ: El base-escorta gironí, sotscampió de la passada edició de 1a catalana amb el CE Onyar, estableix la seva residència a Palafrugell i també ha escollit el nostre club per créixer en un ambient basquetbolístic on l‘Edu s’integrarà rapidíssimament. L’hospitalitat de joves i veterans bisbalencs el faran sentir un més des de ja mateix. La polivalència a la línia exterior d’Edu Vilà serà un comodí perfecte per a Feliu, que gaudirà d’una línia exterior de somni.

Edu Vilà, a baix a la dreta, fent integració amb els companys del Pim Pom Crew a les 24 Hores de Bàsquet
Edu Vilà, a baix a la dreta, fent integració amb els companys del Pim Pom Crew a les 24 Hores de Bàsquet

MARC MACAU: Macau, no necessita masses presentacions ni en el bàsquet gironí ni en el bàsquet de 1a Catalana i Copa Catalunya. L’extraordinari jugador figuerenc, incorporat després de la baixa d’Àlex Castelló, posa la cirereta al pastís d’una plantilla de luxe que ha d’oferir tardes de glòria al Pavelló Vell de La Bisbal. Macau, sense equip en aquest moment, després de la seva retirada a l’ADEPAF Figueres es suma amb il·lusió al grup bisbalenc. El seu talent i la seva capacitat humana enriquiran encara més la formació dels joves bisbalencs de la plantilla.

Marc Macau en una acció amb l'ADEPAF
Marc Macau en una acció amb l’ADEPAF

UNA ÚNICA BAIXA, ÀLEX CASTELLÓ; QUE DEIXA EMPREMPTA A LA BISBAL

El jove jugador palamosí, després de 4 anys sensacionals de bàsquet, on va arribar amb només 18 anys i amb l’equip militant a 3a Catalana, tornarà a jugar a bàsquet a la seva localitat, Palamós. L’extraordinari “killer”, una autèntica metralleta des de la línia de 3 punts, deixa empremta al Bisbal Bàsquet, on sempre tindrà les portes obertes per l’excel·lent qualitat com a jugador, però en especial, per la seva qualitat humana.

Àlex Castelló, un shooter de 1a

 

CÒCTEL EXPLOSIU AMB INGREDIENTS DE JOVENTUT, VETERANIA I IL·LUSIÓ

Una plantilla llarga, plegada de jovent i veterans amb experiència permetrà que Lluís Feliu pugui disposar cada setmana dels homes més en forma de la plantilla, mentre el 2n equip haurà de fer un pas endavant en els seus objectius i exigència. Un any més, la saviesa de Jordi Ferrer, al capdavant del 2n equip, permetrà que joves o no tant joves tinguin l’estat òptim basquetbolístic i de confiança per fer el salt al 1r equip en qualsevol moment.

El talent, les ànsies de millora i creixement de joves com:  GeníS Castillo, Pau Soler, Marc Sansabrià, Carles Oliva, Jordi Pujadas, Èric Jacomet, Eudald Font, Marc Yepes i Martí Xifre garanteixen una competència que de ben segur serà dura, però sobretot, enriquidora.

 

 

LA POSADA EN ESCENA EL DISSABTE 16 D’AGOST  DAVANT UN EQUIP DELS EEUU

La posada en escena del 1r equip bisbalenc serà el Partit Internacional de Festa Major. El Sol Gironès Bisbal Bàsquet vs Dickinson College (EEUU). Dissabte 16 d’agost a les 18:00h al Pavelló Vell. Vine a gaudir de la Festa!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: