Detectius al Last Night

Els monitors i monitores (i alguns nens i nenes) no ens acabàvem de creure que ja tocava fer l’última activitat, la Last Night.

Tot començava ahir a les 9:00 quan els nens i nenes arribaven carregats de tendes, sacs, màrfagues al pavelló. Tots ben preparats per passar 24 hores tots junts. A la primera hora i mitja va tocar fer la última sessió de bàsquet, on com alguns dels monitors ja havien anat avistant als seus respectius grups, hi ha hagut penyores com la de transportar corrent una síndria a dalt el cap per davant el pavelló diverses vegades.

Després d’esmorzar, tocava una de les activitats més esperades per a tothom (monitors inclosos) la ja tradicional guerra de pintura. Primer, tots tres equips es van separar separat i van construir les seves armadures per protegir-se de la pintura dels adversaris. Després, per conèixer el terreny i entrar en calor, van anar al camp de batalla i hem fet el joc de “zorros, gallinas i vívoras”. Finalment, la gran guerra de colors va tingut lloc a les 12:00 aproximadament tot sent un campi qui pugui. L’activitat no va acabar aquí ja que tocava el més divertit, fer les fotos, passar per la dutxa i aconseguir treure’s la pintura.

Un cop dutxats i esmorzats al l’ombra del passeig, vam engegar la gran gimcana de la tarda. Estava relacionada amb el joc del Cluedo, però a l’engròs. Només cal que mireu les fotos de com anaven disfressats els monitors i monitores i us fareu una petita idea del show que hi va haver ahir pel centre de La Bisbal. L’objectiu de la gimcana era resoldre un assassinat a partir d’analitzar les coartades i al final, acabar tirant una galleda d’aigua per grup al que creien que era l’assassí.

Abans de sopar, les noies grans del casal van fer una sorpresa a la resta del casal (monitors inclosos), fent reproduir un vídeo amb les millors experiències viscudes aquest mes de juliol. Aquest vídeo el podeu veure a l’enllaç següent: vídeo.

Al acabar de sopar, vam començar l’activat de nit. Consistia en una gimcana en diferents grups amb nens i nenes de tot el casal per la volta del xiprer on anaven trobant peces de roba i havien d’aconseguir endevinar de quin monitor o monitora eren. Un cop acabada aquesta activitat, amb els nens i nenes del grup A, B i C que van voler vam anar a la Fàbrica dels Voltors a fer un segon joc de nit on es va transformar la Fàbrica amb una petita casa del terror.

Acabades les activitats de dijous i tots vam ser dins del pavelló firal i ens vam posar a dormir (uns més que d’altres).

Avui al matí, després d’esmorzar i recollir les tendes, hem anat a la piscina per fer l’ultima remullada conjunta i veure si algú podia acabar-se de despertar.

Des de l’equip de monitors i monitores donem per acabat el XIIIè Campus Casal del Bisbal Bàsquet, en el qual esperem que tots els nens i nenes s’ho hagin passat d’allò més bé. Aprofitem altre vegada per donar les gràcies als pares i mares per confiar-nos els vostres fills i/o filles durant tot aquest mes. Esperem que tingueu un molt bon estiu i fins l’any que ve.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: