Futurs entrenadors!!!

Durant l’acampada, una de les activitats que van fer als nens i nenes dels grups A i B, va ser, preparar un entrenament. Els monitors i monitores, hem escollit els tres millors entrenaments i avui, a les sessions de bàsquet dels més petits, alguns dels més grans han fet d’entrenadors. D’aquesta manera, després d’haver dut a terme els entrenaments preparats, comencen a saber de quina manera s’ha de portar un equip.

En els entrenaments dels grans, com que han quedat grups més reduïts s’han pogut treballar aspectes més específics, com ara, la mecànica de tir.

Per altre banda, després d’esmorzar, hem acabat els partits de la lligueta de 3×3. Igual que la setmana passada, els monitors i monitores hem fet un equip per participar a la lligueta 3×3 dels més grans.

*Recordem que demà comença el last night amb moltes activitats diverses. Una d’elles és la guerra de pintura, en la qual, heu de portar roba vella i una samarreta de color, ja sigui BLANC, VERMELL o NEGRE.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: