Hem tingut visites

Altre cop la planificació del dia s’ha vist afectada per la pluja. Degut a que només teníem un pavelló i aprofitant que els gran feien entreno especial, hem organitzat un macro entreno per estacions. Per tal de realitzar l’entrenament especial han vingut en Lluís Feliu i en Joan Ferrer, entrenadors del Bisbal Bàsquet i en Marc Nieto i l’ Ignasi Sabter, jugadors del primer equip. Per els més petits, per un costat hem treballat els conceptes de tècnica individual, com ara el tiro, el bot i domini. Per l’altre costat hem treballat 1×1 amb diferents situacions. Pel que fa els grans hem treballat 1×1 remarcant la defensa i les línies de passada.

Després d’esmorzar hem seguit amb les activitats que es van començar a fer ahir, però amb espais més reduïts. A primera hora, els nens i nenes del grup A han fet les esmaixades amb el minitram a la cistella gran. Els grups B i C han fet esports d’equip, on hem fet el futbol. Han començat per fer un rondo i un ràpid per escalfar una mica i han acabat amb un partidet. Els nens del grup D i E han fet Ultimate. A la segona hora hem tingut una altra visita, en Jan Domènech, que ens ha fet una classe de Capoeira als nens i nenes del grup A. El grup B i C han fet jocs tradicionals i entre d’altres jocs han fet el del matalàs gegant. El grup D ha fet les esmaixades i el grup E ha fet futbol.

Recordem que demà no hi ha piscina, hi anem el divendres dia 1 d’agost. Especifiquem que la samarreta de color, BLANC, VERMELL O NEGRE, que indica al paper de la last night ha de ser roba vella per fer la guerra de pintura.

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: