El principi d’un final!

Tal i com diu la cançó de Sopa de cabra “Tot queda igual” comencem el principi del final d’un gran Casal.

Hem començat la cinquena setmana del Campus-casal fent les respectives sessions d’entrenament, on els grups 1 i 2 han insistit en millorar i interioritzar conceptes de 2×2 i els grups 3, 4 i 5 han treballat per millorar la tècnica individual i la passada. Cal dir que després d’aquestes cinc setmanes ja es comença a notar alguns conceptes treballats a les hores de bàsquet. Tant els jugadors que jugaven com els que no ho havien fet mai han millorat considerablament.

Després d’esmorzar, com ja és tradició des de fa molts anys, a concursos ha tocat fer esmaixades amb minitram i a esports d’equip s’ha fet futbol. A esports especials hem fet Ultimate i a jocs tradicionals s’ha fet el joc de la colxoneta gegant.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: