Pluja empastifada!

Després del fabulós dia d’ahir a Water World semblava impossible el que hem vist quan tots i totes hem sortit de casa. Ha estat caient un bon ruixat durant tot el matí i, conseqüentment hem hagut de fer canvi de plans.

La sessió de bàsquet de la primera hora i mitja l’hem hagut de fer tots junts a dins del Pavelló Vell. Hem començat fent una macro competició de relleus on, per grups, els nens i nenes s’han hagut de pensar una frase i escriure-la entre tots després de superar un seguit d’obstacles. El premi era per l’equip que arribava primer i per l’equip que feia la frase més original. Tot seguit ens hem dividit per estacions i amb diferents monitors hem treballat: defensa, tir, passada, finalitzacions amb oposició, domini …

Després d’esmorzar hem fet gimcana de cucanya, on els nens i nenes han acabat “molt nets”. Alguna d’aquestes proves ha estat: trobar el sugu dins d’un bol de farina, menjar-se una galeta que tenien al front sense fer servir les mans, donar un iogurt al company amb els ulls tancats i jugar al telèfon amb la boca plena de cacao.

Gran final de setmana que ens dóna forces per afrontar la última setmana de casal amb molta energia i passar-ho d’allò més bé.

Aprofitem per comentar-vos que esperem veure-us a les 24 hores de bàsquet d’aquest cap de setmana.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: