Dimecres 100% de bàsquet!

Avui hem tingut un matí on no hem parat de jugar a bàsquet en cap moment.

La primera hora i mitja ha estat protagonitzada per les sessions de bàsquet corresponents. Cal remarcar que tot i el cansament dels grans (grups A i B) després de passar part del dia d’ahir a la platja, els monitors han acabat força contents de com ha anat.

Després d’esmorzar, ha tocat lligueta 3×3 on la novetat ha estat que els monitors i monitores han fet un equip. En aquest 3×3, s’han tornat a reestructurar els grups i, llògicament, s’han hagut de pensar noms nous com: Els Voldemort, Chicago Bulls, Els catalans, Mole Team, Happy Flowers, Swagers, M&M.

Recordem que demà toca una de les excursions més esperades pels nens i nenes del casal. DEMÀ ANEM A WATER WORLD (Lloret de mar).

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: