Els king-kongqueros de Monells també boten

Avui, per un costat, els nois i noies dels grups A i B han començat el dia pedalant fins la platja de Pals. A les 11.00h han fet parada i han esmorzat als masos de Pals. Un cop menjats, han seguit fins a la platja de la creu roja on dinaran i es refrescaran fins les 15.30h.

Per altre costat, els grups C, D i E, han fet l’intercanvi amb els nens i nenes de Monells. Abans d’esmorzar hem dividit els nens per grups i han fet un seguit d’estacions amb diferents jocs de bàsquet. Una estació era un K.O., una altre el joc del les 10 passades, la volta al món, el tukata, roda d’entrades i moltes altres. A les 11.00h els nens han esmorzat tots junts i hem repartit gelats per refrescar-se i poder afrontar els partits de bàsquet. Han estat partits de 10 minuts de 5 contra 5 tota la pista on cada monitor acompanyava un equip per poder realitzar els canvis corresponents.

Per acabar el dia hem fet una guerra d’aigua on tots i totes hem acabat ben xops. També, abans d’anar a la dutxa, hem fet un parell de balls per acomiadar-nos.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: