Passats per aigua

Avui finalitzem la tercera setmana de casal ben remullats. Els nens i nenes han començat el dia amb la sessió de bàsquet amb els entrenaments corresponents.

Després d’esmorzar hem iniciat la gimcana d’aigua on hem distribuït els nens i nenes en 8 grups. A cada prova s’havien d’aconseguir el màxim de punts per tal de poder tenir més aigua a la guerra final. Hi havia proves com ara: fer un castell humà i recaptar el màxim d’aigua possible, jugar el telèfon amb la boca plena d’aigua, relleus amb gots, transportar una esponja molla, fer punteria amb globus d’aigua, etc. Al final la guerra d’aigua ha estat un èxit i hem fet uns balls i uns càntics d’allò més divertits.

*Per un costat, comuniquem que la setmana vinent hi ha canvi en el dia de piscina, en lloc del dimecres dia 23 hi anirem el dilluns dia 21 de 11.00h a 13.00h. Per altre costat el dimarts dia 22, els nens del grup A i B aniran a la platja de Pals amb bicicleta i els nens i nenes dels grups C, D i E, realitzaran l’intercanvi amb els nens i nenes de Monells.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: