Fi de l’acampada

Avui els nois i noies dels grups A i B han donat per finalitzats els tres dies del que considerem una gran acampada. Al llarg d’aquesta estada els nens i nenes han pogut gaudir de diverses activitats, la majoria d’elles relacionades amb l’àmbit musical, ja que era la temàtica del campament.

Aquest matí, novament s’han aixecat aviat per fer un bicibou. Seguidament, i després de treure’s les lleganyes, han esmorzat i han recollit les seves pertinences. Fet això, han emprès rumb cap a la Bisbal, on els esperaven els companys de la resta de grups per disputar les corresponents lliguetes 3×3.

 

Per altra banda, els grups C, D i E han seguit amb l’horari habitual del dimecres. A les 9h tots estaven a la Font de l’arbre a punt per, per fi, poder gaudir d’un dia assolellat de piscina. Després de dues hores a l’aigua han tornat cap al pavelló per realitzar les competicions 3×3.

 

Demà tindrà lloc la sortida a la platja de Castell, on esperem que el dia ens acompanyi

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: