Segon dia d’acampada i intercanvi a Monells!

   Avui dimarts, els grups A i B han començat el segon dia d’acampada, aixecant-se a les 8 del mati per anar a fer el bicibou, una especie de Sant Fermin amb bicicletes. Seguidament han esmorzat i hem fet un seguit d’activitats, han fet balls i han jugat a la bandera.

Mentrestant, els més petits del casal hem fet un intercanvi amb el Campus de futbol del A.E. Monells. Un cop allà hem fet 10 grups i han fet partidets entre ells. Despres d’esmorzar, em fet 10 estacions i en cada estaciò s’hi feia un joc diferent, futbol xinès, arrencar cues,etc.

Finalment els dos casals hem cantat una cançò i ens han regalat una pulsera amb els colors del bisbalbasquet.

El grup de monitors i monitores agraïm al casal de Monells el mati d’intercanvi i esperem que dimarts que vé, quan vinguin, s’ho passin igual de bé que nosaltres!

* Demà dimecres aprofitant que arriben els grups A i B de l’acampada, repartirem els papers de l’excursió de dijous a la Platja de Castell.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: