Intercanvi amb la Piscina Municipal i comencem l’acampada

Avui els nens i nenes del grup A i B han començat a caminar en direcció al mig de les Gavarres sota la direcció de Martí Xifre, Eudald Font, Marc Yepes i Adrià Orellana per trobar un lloc per acampar durant tres dies.

La resta de nens i nenes del casal hem fet un intercanvi amb el Casal de la Piscina Municipal on la primera hora i mitja hem fet sessió de bàsquet tots junts i després hem anat a la Piscina tot caminant per fer diferents activitats aquàtiques. Aquestes activitats han sigut: tennis a l’aigua, bàsquet a l’aigua, buscar objectes i caminar sobre uns matalassos sobre de l’aigua. Per acabar hem tingut una estona detemps lliure per sortir-ne ben refrescats.

Demà els nens i nenes dels grups C, D i E faran un altre intercanvi amb el casal de Monells. Aprofitem per recordar que els nens i nenes d’aquests grups han de venir a els 9:00 al Camp de Futbol de Monells i venir-los a recollir entre els 13:00 i les 13:30 allà mateix.

Des de l’equip de monitors us comuniquem que per motius tècnics, les fotos d’avui les penjarem demà, disculpeu les molèsties.

Leave a Reply

%d bloggers like this: