Divendres i piscina? Doncs sí, i amb bon temps!

Avui divendres, la primera hora i mitja tots els nens i nenes s’han repartit amb els seus monitors per realitzar els corresponents entrenaments.

Després que algunes nenes del grup 4 i alguns nens que s’han afegit del grup 1 hagin fet la penyora de la sessió de bàsquet, tot esmorzant hem anat a la piscina. Sí, sí, tot i ser divendres aprofitant que feia molt bon dia hem anat a la Piscina Municipal. Avui hem recuperat el dimecres de la setmana passada que no hi vam poder anar per culpa del mal temps.

Avui hem repartit papers als nens i nenes en funció dels grups, tot informant el següent.

Un als nens i nenes dels grups A i B tot explicant la planificació de l’acampada i el que han de dur.

Un als nens i nenes dels grups C, D i E tot explicant la planificació del dilluns i el dimarts de la setmana vinent, on dilluns farem un intercanvi amb els nens i nenes del casal de la Piscina Municipal. Dimarts, també farem un intercanvi amb els nens i nenes del casal de Monells. Aquest dia, s’hauran de portar els nens i nenes al camp de futbol de Monells a les 9:00 i venir-los a recollir allà mateix entre les 13:00 i les 13:30.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: