Excursió a l’Ermita de l’Esperança, un èxit!

Avui ha tingut lloc la segona excursió del Campus, on hem anat amb bicicleta a l’Ermita de l’Esperança de Cruïlles. Inicialment, en aquesta segona sortida havíem d’anar a la platja Castell però, per condicions meteorològiques, des del grup de monitors es va decidir posposar-la. D’aquesta manera, esperem que la propera setmana el temps ens acompanyi més i els nens i nenes puguin gaudir al màxim de la platja.

Tornant a la sortida d’avui, en el trajecte fins a l’Ermita s’han fet tres grups i, conseqüentment, tres rutes diferents. El grup dels més petits han fet el camí més curt, passant per la Piscina Municipal; el segon grup, ha passat per la Palanca; i el grup dels nois i noies més grans han anat a voltar per Casavells i Monells.

Un cop tots els infants han arribat a l’Ermita, s’han distribuït en grups per confeccionar el seu dinar: el grup A ha fet la carn, el grup B han tallat la fruita i n’han fet pinxos, el grup C han preparat el pa amb tomàquet i els grups D i E han parat taula.

Acabat el dinar, han tingut una estona lliure que han aprofitat per fer cabanyes i jugar amb diferents pilotes. Llavors han tornat a agafat bicicletes i cascs i han emprès el camí de tornada cap a la Bisbal.

ATENCIÓ! Demà de 11:00 a 13:00 anirem a la Piscina Municipal, cal que tots els nens i nenes portin el material adient per fer la sessió de bàsquet i per anar a la piscina. HEU DE VENIR A RECOLLIR-LOS A LA PISCINA MUNICIPAL entre les 13:00 i les 13:30.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: