Ens hem mullat i hem anat a la piscina!

Avui ens l’hem jugat i hem anat a la piscina tot i la incertesa del temps. Ha sigut entrar a la instal·lació i començar a ploure, però al fer-ho amb poca intensitat i les ganes de piscina que teníem tots i totes degut a que la setmana passada ja no ens vam poder banyar pel mal temps. No ho hem dubtat ni un moment: TOTS A L’AIGUA!

Alhora d’anar cap al pavelló hem tingut sort ja que hem pogut aprofitar un moment que no plovia.

A les 11 ens hem presentat al pavelló per esmorzar i començar la lliga de 3×3 amb els mateixos grups fets de la setmana passada. Tan pels petits que jugaven al pavelló d’esports, com els grans que jugaven al pavelló firal, avui ha sigut l’últim partit ja que la setmana vinent hi haurà un nou sorteig d’on sortiran nous equips.

ATENCIÓ!!A causa del mal temps, des de la coordinació del casal, hem cregut oportú canviar l’excursió d’aquest dijous dia 10 de juliol. En lloc d’anar a platja castell anirem a l’Ermita de l’Esperança. Si el temps ho permet, anirem a platja castell la setmana que ve.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: