Entrenament de l’Eva Bassó pels més grans!

Després d’un dia de pluja i amb molts canvis, avui, com cada dimarts, els més petits han continuat amb les seves sessions i el grup A i B han tingut entrenament específic. Ens ha visitat  l’Eva Bassó i la sessió ha estat enfocada en el domini de pilota i la tècnica individual.

Hem iniciat la sessió amb un parell de jocs de córrer, de tocar i parar. Durant la sessió s’ha treballat la tècnica individual per racons a partir de material divers on han treballat el bot mentre: tiraven amunt una pilota de tennis o conduïen amb el peu una pilota de futbol (entre d’altres). Per altre costat han fet exercicis per millorar la presa de decisions dins el joc i realitzar estiraments ja sigui sol o amb parella incloent domini de pilota.

Després d’esmorzar, en les diferents activitats dels dimarts, els grups A, D i E han fet esports especials on han treballat bàsquet adaptat a persones cegues i han vist que no és tan fàcil com sembla. Els grups B, C i E han fet esports d’equip i aquesta setmana toca rugbi. En primer lloc han fet practicat els passes i en segon lloc han fet un partit.

A Jocs tradicionals avui han el cementiri , el mocador estrella i un joc amb llaunes i ho han realitzat els grups C i B.

Finalment, els concursos, que han participat els grups A i D, han fet un joc amb les sabates i un altre fent la croqueta.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: