“Uno para ganar” a la pluja

Comencem la setmana amb pluja i, conseqüentment, havent de recórrer al Pla C.
La primera hora i mitja hem fet una sessió de bàsquet conjunta dins el pavelló, on a partir de diferents estacions s’han treballat diversos aspectes de tècnica individual: tir, finalitzacions, coordinació i agilitat, passades i domini.
Transcorreguda la primera part del matí els nens i nenes han sortit al porxo a esmorzar.
Seguidament, s’ha realitzat una gimcana basada en el concurs televisiu “Uno para ganar”. Mitjançant el projector,es mostrava i explicava als participants en què consistia la prova que havien de fer. Un cop visualitzada i entesa, es desplaçaven a la sala de joc, ubicada a la pista del pavelló. Allà disposaven d’un temps establert per superar la prova estipulada. Les proves que s’han realitzat tractaven aspectes com: rapidesa, punteria, agilitat, enginy… Alguns exemples són: fer entrar un llapis d’uns un got fent-lo rebotar contra la taula; tombar un bolígraf dret en posició vertical amb una pilota de ping-pong, des d’una distància marcada; fer entrar una cullera dins un got, catapultant-la i impulsant-la amb una altra cullera, etc.
Des del grup de monitors valorem molt positivament el dia, malgrat la pluja. Esperem que la mainada hagin gaudit tant com nosaltres.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: