Fotogincama a Plaça!

Avui tots els nens i nenes del casal han començat fent les seves respectives sessions de bàsquet, tot i que s’ha notat el cansament del dia anterior, els nens i nenes han vingut amb moltes ganes de jugar.
Tot seguit, hem esmorzat i hem fet els grups de gimcana. Avui tocava FOTOGIMCANA.
Hem anat tots junts cap a la Plaça de l’església, i allà, tots els grups s’han dividit amb els seus monitors i monitores corresponents, per tal de començar el més aviat possible la gimcana. La gimcana consistia en fer diferents fotos prèviament establertes pels monitors on cada prova tenia una puntuació diferent depenent de la dificultat d’aquesta. N’hi havia de tant originals com fer-se una foto amb els llavis pintats, ensenyar a una persona gran la mecànica de tir, simular un casament davant de l’Església… i vídeos tant divertits com fer una declaració d’amor al pont vell, recitar un vers de Nadal a la Plaça de Respecteu Aquest Espai i moltes més.
Un cop acabada l’activitat tots junts hem tornat una altre vegada cap al pavelló on els nens i nenes s’han dutxat i han marxat cap a casa seva donant la primera setmana de casal per finalitzada.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: