Acabem “rebentats” de l’excursió en bici al Molí d’en Frigola

Avui tots els nens i nenes del Casal s’han posat el casc, les sabates de pedalar i han hagut de fer una gimcana amb bicicleta per les rodalies de la bisbal.

Quan hem arribat a les 9:00 al pavelló hem distribuït a tots als nens i nenes en 4 grups diferents, dividint entre grans i petits. La ruta dels petits passava per distingits llocs com la Font de l’Arbre o La Palanca, mentre que la dels grans era una mica més complexa passant per Fonteta. Tot i això, el destí ha sigut el mateix per tots, el Molí d’en Frigola. Durant l’anada hem patit algunes punxades de roda i altres petits inconvenients, però res que no es pogués solucionar. Al final hem gaudit d’una molt bona estona jugant al molí i hem pogut tornar sense cap.

 

This slideshow requires JavaScript.

problema.

Aquesta gimcana ha

Leave a Reply

%d bloggers like this: